Neohodnotené

BEWIT® PRAWTEIN® C PLUS

Zdroje prírodného vitamínu C v pravteine C PLUS umožňujú ovplyvniť celkovú harmóniu a obranyschopnosť ľudského organizmu. Vitamín C synergicky s ďalšími prvkami pravého moriaka pomáha **navrátiť telu jeho prirodzené fyzické a duševné zdravie**.
Položka bola vypredaná…
Vypredané
Kód: 3502000010000047
€28,81 / ks
Kategória: Prawtein
Varianta: BEWIT® PRAWTEIN® C PLUS
Položka bola vypredaná…

PRAWTEIN® C PLUS je plný vitamínu C z prírody

Ríbezle, červená repa, lesné čučoriedky, peruánska žerucha alebo indický egreš amalaki. Tieto veľmi rozdielne superpotraviny majú jedno spoločné: vitamín C. [1] Okrem toho sú zdrojom mnohých ďalších vitamínov, minerálov a fytonutrientov. [2,3,4]

 

Kakaové bôby - nenahraditeľný základ všetkých vitamínov

Základnou zložkou prawteins sú 100 % prírodné BIO RAW fermentované nepražené kakaové bôby. Po vysušení na slnku sa kakaové bôby zbavia šupky a rozdrvia sa na zrnká. Tie sa potom spolu s ostatnými prísadami rozomelú na jednotnú hmotu - výsledný prawtein - tým najšetrnejším spôsobom.

Samotné nepražené kakaové bôby sú dôležitým zdrojom nielen širokého spektra vitamínov, minerálov a cenných fytonutrientov, ale aj kvalitného kakaového masla, rastlinných proteínov a účinných antioxidantov. Okrem toho sú takéto kvalitné kakaové bôby najlepším prírodným zdrojom veľkého množstva ľahko stráviteľného horčíka a potrebnej organickej síry.

 

Výťažky z morských rias a rastlinných púčikov

BIO RAW OMEGA COMPLEX obohacuje zloženie pravteínu o cenné, ľahko vstrebateľné výťažky z BIO certifikovaných chaluh. Tie pochádzajú zo západného pobrežia Írska, z najčistejších vôd severného Atlantiku. Výťažky z púčikov, ktoré sú súčasťou BIO RAW GEMMA COMPLEX, dopĺňajú zloženie výrobku o látky, ktoré sa podieľajú na ochrane a výstavbe nových rastlinných systémov.

Spolu s certifikovanými CTEO® esenciálnymi olejmi, sušenými bylinami, výnimočnými superpotravinami a prírodnými sladidlami predstavujú naše pravteiny úplne jedinečný produkt najvyššej možnej kvality.

 

11 dôvodov, prečo si vybrať PRAWTEIN C PLUS

  1. Doplnené vynikajúcimi superpotravinami, ktoré sú zdrojom vitamínu C.
  2. 100% poteší všetkých vegetariánov a vegánov.
  3. Vyrába sa výlučne z prírodných zložiek najvyššej kvality.
  4. Žiadne syntetické farbivá, plnidlá, stabilizátory,...
  5. Väčšina zložiek je v certifikovanej kvalite BIO RAW a mnohé pochádzajú z voľnej prírody.
  6. Bylinky a púčiky sú ručne zbierané na úpätí Beskýd a sušené na slnku.
  7. Obsahuje terapeutické esenciálne oleje CTEO®.
  8. Teplota procesov nepresahuje 42 °C, čo je zatiaľ najšetrnejší spôsob spracovania.
  9. Vyrába sa v malých sériách v našom výrobnom závode v Ostrave.
  10. Pestovanie, výroba, testovanie a kontrola zahŕňajú vysoký podiel manuálnej práce.
  11. Každá pravička je vyrobená s láskou a láskavou starostlivosťou všetkých zúčastnených.

 

Prawtein je stále nažive

Šetrné zaobchádzanie, 100 % prírodné suroviny a nízke teploty spracovania. Vďaka tejto kombinácii si krevety zachovávajú maximálne množstvo životne dôležitých enzýmov = sú stále živé.

Mierne enzymatické zmeny v štruktúre a vôni môžu byť dôkazom tejto živosti. A to aj napriek tomu, že zloženie riktínov je úplne nezmenené... Aj vo voľnej prírode sú tieto zmeny prirodzené a žiaduce.

Každá pravica je úplne bezpečná. Pomáhajú mu prirodzene sa vyskytujúce antioxidanty, vysoký podiel kvalitných tukov a esenciálne látky s konzervačnou účinnosťou.

 

Bez temperovania a s patinou na povrchu

V záujme dodržiavania zásad RAW výrobkov sa pri výrobe vynecháva tzv. temperovanie. Spravidla k tomu dochádza pri teplotách okolo 47 °C alebo vyšších. Kakaové maslo potom prirodzene vytvára relatívne stabilné špicaté kryštáliky a čiastočne uvoľnený tuk môže vystúpiť na povrch výrobku = patina.

Každý prawtein obsahuje rôzne zložky, ktoré môžu výslednú patinu sfarbiť do rôznych odtieňov. Tie však vôbec nie sú na škodu.

  • Béžové odtiene - superpotraviny ako maca peruviana, rohovník,...
  • Zelené odtiene - byliny (päťlistá gynostema, žihľava,...) alebo morské riasy (pílová palma, atlantická spirulina,...).
  • A ďalšie farebné odtiene, ktoré sa líšia v závislosti od rôznych druhov kreviet.

 

Úplne jedinečná výroba kreviet

Výrobky BEWIT® PRAWTEIN® spĺňajú všetky zásady RAW - pomocou súčasnej najšetrnejšej technológie regulujeme teplotu výrobného procesu tak, aby nepresiahla 42 °C. Tým sa zabráni strate cenných, tepelne labilných látok a prirodzene sa vyskytujúcich enzýmov = žiadna zbytočná degradácia konečného výrobku.

Súčasné zloženie kreviet sme navrhli tak, aby nebola potrebná ani štipka stabilizátorov, farbív, plnidiel a iných syntetických látok. Pri ich vývoji a výrobe sme vychádzali z najnovších vedeckých poznatkov, súčasných vedeckých štúdií a postupov, ako aj zo skúseností našich predkov. Postupovali sme tiež podľa zásad SPAGYRIA - dokonalých postupov spracovania rastlín, ktoré nie sú bežne použiteľné v praxi.

Intrinsic sú aj úplne jedinečné prvky LIGHT ESSENCE a GOLD ESSENCE, pri ktorých výrobe používame 24-karátové zlato. Presné výrobné postupy sú však obchodným tajomstvom spoločnosti BEWIT®.

 

Dávkovanie

3 x denne jedna až dve malé (espresso) "čajové lyžičky":[https://bewit.love/produkt/espresso-spoon/]. Hrdlo fľaše bolo zvolené tak, aby cezň neprešla lyžička väčšia ako na espresso.

 

BEWIT® PRAWTEIN® C PLUS obsahuje:

  • BIO surové kakaové bôby Theobroma Cacao
  • BIO RAW OMEGA COMPLEX (Fucus Serratus / Morské riasy, Fucus Vesiculosus / Bubblegum, Ascophyllum Nodosum / Morské riasy, Pelvetia Canaliculata / Morské riasy, Laminaria Japonica / Morské riasy Kombu, Himanthalia Elongata / Morské riasy, Ulva Spiralis / Spirulina atlantická, Saccharina Latissima / Cukrový chňapavec, Alaria Esculenta / Jedlý chňapavec, Carrageenan / Karagenan, Palmaria Palmata / Morská riasa, BIO Helianthus Annuus Seed Oil / Slnečnicový olej)
  • BIO jaggery / sušená trstinová šťava
  • BIO surové ovocie Rosa Canina / šípky
  • RAW Emblica Officinalis / Emblica officinalis (indický egreš, Amalaki)
  • RAW Beta Vulgaris var. Vulgaris / Červená repa
  • BIO RAW Ceratonia Siliqua / Hornwort (Carob)
  • BIO RAW Helianthus Annuus Seed / slnečnicové semeno
  • BIO RAW Vitis Vinifera / Sultana Raisin
  • BIO RAW Lepidium Meyenii / Peruánska žerucha (Maca)
  • BIO RAW Moringa Oleifera / Moringa oleifera
  • RAW Pinus Halepensis / Borovica halepská
  • BIO RAW Urtica Dioica / Žihľava
  • BIO Sambucus Nigra Fruit / Black Elderberry
  • BIO Vaccinium Myrtillus / Brusnica čučoriedková (divoká čučoriedka)
  • BIO RAW GEMMA COMPLEX (Castanea Sativa Mill. Výťažok z púčikov / Výťažok z púčikov gaštana, Výťažok z púčikov buka / Výťažok z púčikov buka, Výťažok z púčikov čerešne / Výťažok z púčikov Prunus Avium, Výťažok z púčikov višne / Výťažok z púčikov Prunus Cerasus L., Juglans Regia L. výťažok z púčikov / výťažok z púčikov vlašského orecha, výťažok z púčikov Malus Domestica / výťažok z púčikov domáceho jablka, výťažok z púčikov Tilia Cordata / výťažok z púčikov lipy srdcovej, BIO olej zo semien Helianthus Annuus / slnečnicový olej, BIO esenciálny olej Lavandula Angustifolia / levanduľový esenciálny olej)
  • BIO RAW Syzygium Aromaticum / Hrebíček
  • Euterpe Oleracea / brazílsky Euterpe (Acai berry)
  • Esenciálny olej Nigella Sativa / Esenciálny olej z čierneho rasca
  • BIO RAW esenciálny olej z kôry citrusov Sinensis / esenciálny olej z červeného pomaranča
  • RAW Helichrysum Italicum / Talianske kadidlo
  • BIO esenciálny olej Lavandula Angustifolia (BIO GOLD ESSENCE)
  • BIO esenciálny olej Lavandula Angustifolia (BIO LIGHT ESSENCE)

 

Zdroje

[1] ŁOŃSKA-RYŚ, Ewa Jab, Marta ZALEWSKA-KORONA a Janusz KALBARCZYK. ANTIOXIDAČNÁ KAPACITA, OBSAH KYSELINY ASKORBOVEJ A FENOLOV V DIVOKÝCH JEDLÝCH PLODOCH. Journal of Fruit and Ornamental Plant Research. 2009, 17(2), 115-120.

[2] FARIA, ANA, JOANA OLIVEIRA, PATRIÄCIA NEVES, PAULA GAMEIRO a CELESTINO SANTOS-BUELGA. Antioxidačné vlastnosti pripravených extraktov z čučoriedok (Vaccinium myrtillus). Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2005, (53), 6896-6902.

[3] WANGA, Sunan a Fan ZHUB. Chemické zloženie a zdravotné účinky maca (Lepidium meyenii). Food Chemistry. 2019, (288), 422-443.

[4] SCARTEZZINI, P., F. ANTOGNONI a M.A. RAGGI. Obsah vitamínu C a antioxidačná aktivita plodov a ajurvédskeho prípravku Emblica officinalis Gaertn. Journal of Ethnopharmacology. 2006, (104), 113-118.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie