Neohodnotené

Mrkva, semená

Esenciálny olej z mrkvy vás očarí svojou príjemne sladkou, zemitou a teplou vôňou s korenistým nádychom.
Variant
Dodanie do 10 dní (1 ks) Dodanie do 10 dní (1 ks) Dodanie do 10 dní (1 ks) Zvoľte variant
Kód: 1000000100150007 1000000100050007 1000000100990007 Zvoľte variant
€33,60 / ks €16,46 / ks €1,91 / ks od €1,91 / ks

Mrkvová silica má vysoký obsah provitamínu A.

Široko sa používa v kozmetike.

Pripisujú sa mu afrodiziakálne účinky.

Český botanický názov: Mrkva Anglický názov: Carrot, seed Latinský názov: Daucus carota sativa Krajina pôvodu: India

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie