Neohodnotené

OLEJ Z MELÓNOVÝCH SEMIENOK, 50 ML

Rastlinný olej lisovaný za studena. Rastlinné oleje sa nazývajú tekuté ľahké. Sú zásobárňou energie a mnohých jedinečných látok a živín. Použitie ako surovina.
Variant
Dodanie do 10 dní (1 ks)
Kód: 2000000100500019
€5,54 / ks
Kategória: Nejedlé

Olej lisovaný za studena zo semien melóna (Citrullus lanatus). Má ľahkú konzistenciu a po nanesení na pokožku sa dobre vstrebáva. Bohatstvo minerálov a ďalších prospešných látok zabezpečuje najlepší spôsob získavania oleja - lisovanie za studena, ktoré je však náročné kvôli malým kôstkam. Z kozmetického hľadiska ho možno použiť na tvár pri zmiešanej alebo mastnej pleti. Môže sa použiť aj na končeky vlasov alebo ako vlasový zábal. V potravinárskom priemysle je pri pravidelnom používaní jeho hlavnou funkciou starostlivosť o obličky a močový systém a v tomto prípade je obľúbený najmä u mužov. Ako je známe, je výhodnejšie zjesť samotný melón aj s kôstkami, ako kôstky vyhodiť. Ak si však chcete dopriať melón bez kôstok, tento olej môže poslúžiť ako náhrada.

Použitie ako surovina.

Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.

Český botanický názov: Melón Anglický názov: Watermelon Latinský názov: Citrullus Lanatus Seed Oil Krajina pôvodu: India

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie