Neohodnotené

OLEJ ZO SEMIEN ŠALÁTU

Hlávkový šalát. Nálev plný vitamínov, minerálov a mastných kyselín v najčistejšej forme.
Dodanie do 10 dní (1 ks)
Kód: 7000000200500010
€8,38 / ks
Kategória: Kozmetické oleje
Varianta: 50 ml

Tento olej je dôkazom, že šalát nie je len na jedenie

Náš jedinečný zázrak oleja zo semien egyptského šalátu je dôkazom, že šalát nie je len na jedenie. Hoci u nás nie je veľmi známy, jeho tradícia siaha až do dávnej histórie starého Egypta, kde sa semená šalátu našli aj vo faraónskych hrobkách.

 

Prospešné účinky oleja sú pre vašu pokožku absolútnym požehnaním

Olej zo semienok listového šalátu sa môže pochváliť významným zdrojom antioxidantov, ako je vitamín A, ktorý pomôže vašej pokožke pri obnove a regenerácii kožných buniek. To viditeľne vedie k jasnejšiemu a mladistvejšiemu vzhľadu. Dávka cenných lipidov blahodarne pôsobí na upokojenie podráždenej pokožky a obnovuje kožnú bariéru, ktorá je často vystavená rôznym mydlám, odličovacím prostriedkom a prostrediu vôbec. Jeho účinky sa uplatňujú aj pri posilňovaní a zvyšovaní vitality vašich vlasov.

 

Prínosy oleja zo semien šalátu pre vašu pokožku a telo

  • Je to vynikajúci zmäkčovadlo (zmäkčovadlo pokožky), ktoré má dobré hydratačné, upokojujúce a rozjasňujúce vlastnosti
  • Je vhodný pre všetky typy pokožky vrátane podráždenej pokožky so sklonom k alergickým reakciám
  • Dodáva rovnováhu a pomáha obnoviť kožnú bariéru
  • Používa sa ako nosný olej pre "BEWIT esenciálne oleje":[https://bewit.love/jednodruhove-prirodni-esencialni-oleje/] - miešanie predlžuje čas postupného vstrebávania esenciálneho oleja
  • Kombinácia s "BEWIT esenciálnymi vodami":[https://bewit.love/esencialni-vody/] na zabezpečenie hĺbkovej hydratácie a rovnováhy pokožky
  • Takisto slúži na hydratáciu a podporu lesklých vlasov

 

História

Smyselné afrodiziakum a prostriedok na navodenie spánku

Salát (Lactuca Sativa) pre jeho blahodarné účinky pestovali už starí Egypťania. Naklíčený šalát bol dokonca zasvätený staroegyptskému bohu plodnosti Minovi ako falický symbol a pomyselné afrodiziakum.

Listový šalát bol známy aj v starovekom Grécku, kde ho lekári používali ako prostriedok na navodenie spánku. Svoje miesto si našla aj v starovekom Ríme, odkiaľ sa rozšírila do celej Európy. Na americký kontinent ju následne priniesol Krištof Kolumbus.

 

Pôvod: Egypt

Listový šalát pôvodne rastie v Ázii, kam sa vyváža najviac. Je to jednoročná, 20 až 30 cm vysoká rastlina pestovaná pre šťavnaté listy šalátu a semená bohaté na olej. Tie sú plné vitamínov a minerálov.

 

Zloženie

Olej zo semien ľuľkovca siateho

 

Návod na použitie

Doprajte svojej pokožke, krku a celému telu luxusnú starostlivosť

Používajte na čistú pleť, krk a telo ako súčasť svojej rutinnej starostlivosti o pleť. Pre kompletnú starostlivosť a obnovenie ochrannej hydrolipidovej bariéry kombinujte s našimi luxusnými "BEWIT esenciálnymi vodami":[https://bewit.love/esencialni-vody/].

Olej zo semienok listového šalátu je vhodný aj ako základný olej do kozmetických prípravkov - kombináciou s "esenciálnym olejom BEWIT":[https://bewit.love/jednodruhove-prirodni-esencialni-oleje/] môžete koncentráciu zriediť presne podľa vašich potrieb a predĺžiť čas vstrebávania samotného esenciálneho oleja. Olej môžete pridať aj do masiek na tvár a zábalov na vlasy.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie